Single Session

My sessions are a combination of intuitive guidance, life coaching, healing energy alignment and body work.

I use many different tools, such as reflective counseling, channeling, constellation work, energy healing, and Human Design.

These sessions might resonate, when you feel a desire to:

  • take new steps in your life;
  • gain clarity on recurrent patterns, illness or blockages;
  • use your inner fire to live your passion, instead of burning yourself out;
  • embrace and expand your intuition and sensitivity;
  • explore your own spirituality, for example your contact with non-physical beings;
  • surrender to life, and deepen the trust that it will take care of you; and/or
  • live in an easy flow, by moving in synchronicity with your Human Design.

See this page for themes that often come to the surface in my sessions.

✩✩✩

Sessions are currently only held online, by video call.

We take an hour together, to dive into you and your energetic field.
I advise you to gift yourself an extra hour afterwards, to relax and integrate.

Pricing for this session is € 85,-.

✩✩✩

So… Are you ready to connect?

YES

*  If you rather pay with another currency, you can check this website for currency conversion rates.
Business pricing per session (in case of compensation by your employer/company) is € 110,-. 

Wanneer je Gaya ontmoet, gebeurt er direct al iets in het energieveld om je heen. Dat wordt lichter, zuiverder en liefdevoller. En deze energie is nog sterker voelbaar wanneer je met haar werkt.

Gaya’s begeleiding (coaching sessies) gebeurt veelal in meditatie op een heel diep energetisch niveau, waaraan bijna geen woorden te geven zijn. Dit maakt het soms lastig te begrijpen, maar de werking is zo duidelijk voelbaar in elke cel van je lichaam. Voor mij heeft Gaya’s liefdevolle begeleiding een enorm transformerend effect gehad. Vanuit een bijna burn-out sta ik weer volledig in mijn kracht. Ik leerde te luisteren naar mijn buikgevoel en ook om de controle los te laten en mee te gaan met de flow. Ontzettend spannend maar zo bevrijdend en het levert zoveel moois op 🙂 Are you ready to dive into life? Bel Gaya 😉

Irene

Gaya weet een sfeer van openheid en veiligheid te creëren, waarin je voelt dat alles er mag zijn en je uitgenodigd wordt vrijelijk te exploreren. Ze is aanwezig met een zachte, vrouwelijke, licht speelse en 
heldere energie. Ze begeleidt het proces, is daarin actief en deelt vanuit wat ze ziet of vanuit zichzelf waar nodig, maar zet je ook in je eigen autonomie en kracht om je eigen antwoorden te vinden. Dat ze zelf zo ver is gekomen en veel heeft uitgewerkt, maakt dat je zelf ook in de diepte en breedte (en hoogte) van jezelf kunt komen.

Rebekka

Gaya heeft een bijzondere gave, die moeilijk onder woorden te vangen is. Maar ik doe een poging. Gaya vertraagt, voelt in, en voelt mee. Vanuit die stille plek geeft ze heldere informatie die me verder heeft geholpen in mijn leven. Ze brengt aan de oppervlakte wat tot voor kort nog onder de zeespiegel lag. Echter beweegt ze ook mee in een energieke flow. Enthousiasmeert ze en weet ze met haar scherpe blik de spijker op zijn kop te slaan. Wat een rijkdom.

Pieter

Gaya has an incredible power to guide people to their inner truths. I reached out for a session in a moment of confusion, doubt and feeling stuck. She was able to easily shift that in a beautifully soft way, by taking me on a journey to the answers within. She uses her gift to bring more light and clarity into any given situation. Just her energy in the room alone is already healing, aside from the magic she actually does with it. I’m so grateful for the support! Highly recommended!

Susan