✩ 11-11-2019 ✩

Deze dag is voor jullie, lieve lichtwerkers. Voor jullie als voorlopers, als baanbrekers, als helden. Voor jullie, om jullie weg te vieren. Om jullie moed, jullie klaarheid, jullie vermogen tot groei en ontwikkeling vol in het licht te zetten.

We willen jullie vandaag de nieuwe lichtcodes meegeven, waarmee jullie verder kunnen. Waarmee jullie door de donkerte van deze dagen heen kunnen navigeren, wetende dat er sterretjes zijn die jullie de weg wijzen. Steeds meer zielen gaan heen, steeds meer licht komt daarmee vrij. Wees niet bang voor dit licht, wees niet bang voor de grootsheid van jullie kracht.

Geef stem aan wat er binnen in jullie beweegt, en laat het met helder geluid naar buiten treden. Onderschat niet de draagkracht van jullie trilling; in stem, in lichaam, in waarneming. Jullie zijn de gidsen van het nieuwe geluid. Jullie dragen waarheid, zoals deze nog niet gekend wordt in de grotere wereld. De aardse maatschappij is in afbouw, in destructie, in loslaten. Herfst.

Jullie zelf zijn in afbouw van alle laatste loodjes, van de stukjes ‘oud systeem’ die nog actief zijn in jullie energieveld. Elk plekje, ieder hoekje waarin jullie nog twijfelen, vrezen, je afvragen of je wel het goede ervaart; het laat vanzelf los. Het geeft ruimte voor zelfvertrouwen, eigenwaarde, connectie met jezelf en met je naasten. En van daaruit, vanuit dat krachtige netwerk, hernieuwde connectie met de grotere maatschappij.

Er ontstaat meer en meer ontvankelijkheid in het collectief voor jullie geluid. Juist door de afbreuk, door de val, door de vernietiging van het oude, ontstaat er ruimte voor het nieuwe. Er is een schreeuw om hulp, steeds bewuster. En jullie, lieve pioniers, zijn die hulp.

♡♡♡

Laat je dus zachtjes vallen, nu, hier, in de winterse bedding. In de rust, in de ruimte, zelfs in de pijn. In de overgave aan het loslaten, in de vrijheid. In onze handen, in onze armen. Zodat jullie gedragen zijn, je gedragen kunt voelen, en we door jullie heen mogen stromen. In stem, in handeling, in zijn.

Zonder jullie stem kunnen wij niet spreken. Zonder jullie handen kunnen wij niet dragen. Niet in het aardse, niet in jullie wereld. Door jullie stromen wij heen. En dat begint bij een ontvangende beweging.
Vraag ons om je te helpen, keer op keer. Vraag elkaar om de fysieke handen, de ruggensteun, de bemoedigende woorden. En vraag hetzelfde aan ons, in het energetische.

We zijn er, voor jullie, met jullie.

Heb vertrouwen. Samen hebben we een missie, om de wereld een veilige, liefdevolle, gedragen plek te laten ervaren.

Samen.

♡♡♡

Ontvang vandaag, in het 11-11 portaal, de lichtcodes die jullie dienen. Alleen al door dit te lezen, vindt er activatie plaats. En als je een laagje dieper wilt gaan, kun je een dezer dagen de tijd vrij maken voor het volgende:

Neem de tijd om een plek voor jezelf te creëren, waarin je je comfortabel en veilig voelt. Maak het jezelf gemakkelijk, en maak het mooi. Mooi in aankleding, mooi in sfeer. Alles wat jou dient om in ontvankelijkheid te komen: zachte ondergrond, fijne muziek of stilte, kaarslicht, warme drank, kristallen en bloemen – om maar een aantal dingen te noemen.

Kies een manier waarop je onze boodschappen wilt vormgeven: schrijven, spreken (met audio-recorder), dansen, zingen, tekenen, etc. Verzamel de benodigdheden daarvoor, en zet de volgende intentie:

** Het ontvangen en activeren van de lichtcodes voor het 11-11 portaal **

Als je wilt, vraag specifieke helpers bij je, vanuit het licht of vanuit de aardse realiteit. Je kunt bijvoorbeeld je gids(en), beschermengel(en) of een overleden dierbare uitnodigen. Je kunt ook een fijne vriendin of geliefde uitnodigen, en hem/haar bij je visualiseren.

Maak contact met je hart, adem er wat dieper in, en begin. Laat de lichtcodes leven. Geef ze vorm op de manier die voor jou stromend voelt, zonder dat je precies weet wat je doet. Niemand ziet of hoort je, dus je kunt gewoon (laten) stromen. Geef vorm, maak vrij, geef kleur aan wat door jou beweegt.

Begrijpen hoeft nog niet, dat komt later. Het gaat nu om het openen, ontvangen en vormgeven. This is the beginning of the new. Dit is een belangrijk markeerpunt in het jaar, en alles wat jij nu hoeft te doen, is vormgeven.

Als je vastloopt en nog energie voelt, vraag je opnieuw om de lichtcodes door je heen te laten stromen. Voor zo lang als goed voelt, in de vorm die voor jou past.

Met ons dichtbij.

♡♡♡

Als het rond voelt, neem dan de tijd om te rusten. Om het te laten integreren, om te zakken. En om jezelf te bedanken voor deze weg. Voor dit moment, maar ook voor de vele jaren al hiervoor. Steeds weer heb je jezelf laten zien, jezelf gegeven, de moedige weg gekozen. En daarin zien we jou.
Volledig.

We blijven bij jullie, in alle liefde 

Gaya’s lichtteam ~

.
.
.
♡♡♡
.
.
.

(Photograph by Luz Mendoza via Unsplash)